Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reteta perfecta pentru o masa copioasa, alaturi de cei dragi
Reteta perfecta pentru o masa copioasa, alaturi de cei dragi

Dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un preparat simplu şi delicios, atunci trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, de pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan. Carnea de pui este moale la interior şi crocantă la exterior. Iar legumele la cuptor îi dau un plus de savoare.

Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan – Ingrediente

6 pulpe superioare de pui
1 linguriţă amestec de condimente, după preferinţă
sare grunjoasă, după gust
piper negru măcinat, după gust
3 linguri unt
100 g baby spanac, tocat cât mai mare
450 g cartofi albi, tăiaţi în 2 sau 3 părţi
2 linguri frunze de pătrunjel tocat

Pentru sosul cremos de parmezan

60 g unt nesărat
4 căţei de usturoi tocaţi
2 linguri de făină
240 ml supă de pui (sau mai multă, dacă este cazul)
1 linguriţă cimbru uscat
½ linguriţă busuioc uscat
120 g amestec de lapte şi smântănâ
50 g parmezan ras
sare grunjoasă, după gust
piper negru măcinat, după gust

Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se prepară cele mai bune cotlete de porc la cuptor.

Ştii că se pot face trandafiri din cartofi? Iată cum!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite