Pulpă de porc cu ceapă, la tigaie

Pulpă de porc cu ceapă, la tigaie

Încearcă o reţetă simplă pentru pulpa de porc!

Acest fel de mâncare de pulpă de porc cu ceapă la tigaie este o adaptare după tradiţionala reţetă spaniolă de „bistec“, numai că aceasta se prepară cu carne de vită. Reţeta noastră este, dacă vreţi, de carne de porc preparata a la bistek. Este o mâncare foarte aromată şi gustoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pulpă de porc cu ceapă la tigaie – Ingrediente

1,5 kg pulpă de porc, feliată sau tăiată cubuleţe
½ cană zeamă de lămâie
¼ cană sos de soia
1 ceapă mare, curăţată şi tăiate inele (păstrează 5-6 inele pentru ornat)
1 căpăţână usturoi, curăţat şi pisat
piper
3 linguri ulei
1 cană apă
sare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară pulpa de porc cu ceapă la tigaie.

Pulpă de porc cu rozmarin

Cotlete de porc cu legume

Cotlete de porc în sos de roşii

Muşchi de porc cu usturoi şi rozmarin

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările