Pui scallopini- Reţeta clasică italienească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scallopini de pui

Cuvântul scallopini vine din italiană şi înseamnă „scoici mici”, însă a devenit rapid un cuvânt care descrie orice bucată de carne tăiată foarte subţire.

Această reţetă poate fi gătită într-o varietate de sosuri şi arome. Îţi prezentăm reţeta originală, italianească.

Poţi prepara această reţetă pentru o cină festivă, sau ca un răsfăţ de weekend, în orice caz, nu vei sta în bucătărie decât 40 de minute, pentru că atât durează să faci acest preparat. 

Ai nevoie de: 

3  piepţi de pui fără os şi piele 

Sare 

Piper 

40 g făină 

2 linguri ulei de măsline 

4 linguri de unt 

250 g ciuperci feliate 

½ ceapă tocată fin 

Vezi continuarea ingredientelor şi modul de preparare pe ClickPoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite