Pui scallopini- Reţeta clasică italienească

Pui scallopini- Reţeta clasică italienească

Cuvântul scallopini vine din italiană şi înseamnă „scoici mici”, însă a devenit rapid un cuvânt care descrie orice bucată de carne tăiată foarte subţire.

Această reţetă poate fi gătită într-o varietate de sosuri şi arome. Îţi prezentăm reţeta originală, italianească.

Poţi prepara această reţetă pentru o cină festivă, sau ca un răsfăţ de weekend, în orice caz, nu vei sta în bucătărie decât 40 de minute, pentru că atât durează să faci acest preparat. 
Ai nevoie de: 

3  piepţi de pui fără os şi piele 

Sare 

Piper 

40 g făină 

2 linguri ulei de măsline 

4 linguri de unt 

250 g ciuperci feliate 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: