Pui la cuptor, marinat în lapte bătut
0Dacă te-ai săturat de clasicele pulpe de pui prăjite în ulei, încearcă această reţetă simplă. Puiul se lasă la marinat peste noapte, dar rezultatul este de-a dreptul delicios. Află cum se prepară acest pui la cuptor, marinat în lapte bătut şi impresionează-i pe cei dragi, la cină.
Pui la cuptor, marinat în lapte bătut – Ingrediente
480 ml lapte bătut
2 ouă mari
1 ceapă albă, dulce
2,5 – 2,7 kg bucăţi de pui (piept tăiat în două, pulpe superioare, inferioare sau aripioare)
500 g făină cu agent de creştere
ulei vegetal, pentru prăjit
5 linguriţe sare, plus alte 3 linguriţe
1 linguriţă piper negru, măcinat
120 ml apă
află modul de preparare pe clickpoftbuna.ro
Încearcă şi reţeta noastră de pui în sos cremos
Nici reţeta de pui cu sos de lămâie nu ne-a dezampgit vreodată. Aşa că te poftim la o porţie!