Pregăteşte-te de postul Crăciunului cu reţeta delicioasă de batoane cu miere

Pregăteşte-te de postul Crăciunului cu reţeta delicioasă de batoane cu miere

Postul Crăciunului începe pe 14 noiembrie şi timp de 40 de zile gospodinele vor putea lua pauză de la mâncărurile "de dulce". Indiferent dacă ţii sau nu tot postul sau obişnuieşti să posteşti doar în zilele de miercuri şi vineri, această reţetă de batoane cu miere este foarte gustoasă, nu necesită multe ingrediente şi se prepară foarte uşor.

 
Ingrediente pentru Batoane cu miere
500 g făină
7 g drojdie uscată
1 jumate de linguriţă de sare
250 ml apă călduţă
80 ml ulei
50 g zahăr
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: