Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină

Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină

Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci şi un ingredient delicios in deserturi.

În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o savoare aparte deserturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente

Pentru blat
200 g biscuiţi
200 g unt

Pentru cremă
600 g brânză cremoasă
250 g brânză de vaci bine scursă
200 ml frişcă lichidă
100 g zahăr
1 plic gelatină
4 linguri mac
întăritor de frişcă, opţional

Pentru glazură
1 plic gelatină
300 g cătină

Află cum se prepară prăjitura cu cremă de brânză şi jeleu de cătină pe clickpoftabuna.ro!

 

Uite cum se face tortul cu cremă de cătină!

Vezi cum se fac cei mai buni biscuiţi cu ciocolată!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările