Povestea supei care fierbe de 46 de ani. Trei generaţii la rând au păstrat mâncarea „la foc continuu“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei generaţii la rând au fiert continuu supa
Trei generaţii la rând au fiert continuu supa

Un restaurant din Bangkok, capitala Thailandei, a ajuns celebru în întreaga lume datorită meniului în care poate fi găsită şi supa care fierbe de 46 de ani. Restaurantul Wattana Panich aparţine familiei Kaweenuntawong, care „întreţine” supa constant.

Specialitatea, denumită „neua tune”, conţine carne de vită, perişoare de carne, bucăţi de burtă sau alte organe interne, condimente şi tăieţei de orez, scrie incredibila.com

Pe măsură ce mâncarea le este servită clienţilor, Nattapong Kaweenuntawong, care lucrează în bucătărie împreună cu mama şi soţia sa, adaugă noi ingrediente în oala mare, care fierbe la foc mic.

„Mulţi oameni cred că nu spălăm niciodată oala în care fierbem supa, dar nu este aşa. O curăţăm în fiecare seară, după ce punem lichidul rămas la frigider”, a ţinut să precizeze proprietarul restaurantului.

Astfel, supa este gătită constant de 46 de ani, de pe vremea când proprietarul era copil.

Potrivit acestuia, secretul supei este aroma data de modul de gătire.  Supa este foarte apreciată atât de localnici, cât şi de turişti.

Metoda nu este unică, în 1981 cotidianul The New York Times relatând despre o supă de vită care fierbea, la acel moment, de 21 de ani. În acelaşi articol, autorul Arthur Prager menţiona o supă care ar fi fiert timp de 300 de ani.

„Suntem la a treia generaţie, iar eu şi soţia mea avem copii. Sper că va exista şi o a patra generaţie care să continue afacerea”, a declarat bărbatul.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite