Povestea bucătarului român care a lansat un parfum comestibil şi cea mai mare carte de bucate

Povestea bucătarului român care a lansat un parfum comestibil şi cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este „bucătar de centenar“ şi cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea reţetelor vechi, iar astăzi încercăm să aflăm secretele gustului autentic românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma a visat să ajungă un mare cântăreţ, însă a devenit un mare bucătar. „La un moment dat a trebuit să aleg între bucătărie şi muzică. Am ales bucătăria“, ne-a povestit acesta. Deţine secretele a peste 500 de reţete tradiţionale pe care le-a adunat de prin satele din Alba, a lansat cea mai mare carte de bucate (3 metri lăţime şi 7 înălţime), a creat un parfum comestibil şi va fi bucătar de centenar la Alba Iulia.

Specialitatea sa este reinterpretarea reţetelor vechi, iar astăzi încercăm să aflăm secretele gustului autentic românesc, de la ora 13.00, la Adevărul Live.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările