Poale-n brâu. Reţetă tradiţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţetă tradiţională din inima Moldovei, poale-n brâu a fost preluată şi iubită de orice român în orice colţ de ţară ori chiar de lume. Aroma ademenitoare te îmbie de la distanţă şi te trimite în curte la bunica, ori în braţele mamei.

Poale-n brâu. Reţetă tradiţională – Ingrediente (8 porţii)

Pentru aluat
1 kg făină
500 ml lapte
1 lingură zahăr
30-40 g drojdie
sare

Pentru umplutură
500 g brânză de burduf
2 linguri coajă de lămâie
4 ouă
2 linguri mălai cernut
4-5 linguri zahăr
2 căni ulei

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite