Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată o reţetă tradiţională românească, foarte apreciată şi iubită de toţi, poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide. Cine nu a încercat aceste minunăţii, nu ar trebui să mai aştepte, ci să prepare cât mai repede aceste brânzoaice extrem de bune, specialităţi ca la bunica. Deşi poate părea greu de făcut la prima vedere, merită tot efortul. Lucrurile bune necesită timp, dăruire şi talent. Aşadar, apucaţi-vă de treabă numaidecât.

Ingrediente  Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide:

Pentru aluat:

500 de grame de făină

240 de ml de lapte

25 de grame de drojdie proaspătă

2 ouă potrivite

60 de grame de unt

90 de grame de zahăr

1 vârf de cuţit de sare

Coaja de la 1 portocală

Pentru umplutură cu brânză dulce şi stafide:

350 de grame de brânză de vaci bine scursă

150 de grame de zahăr

2 ouă

Coaja rasă de la o portocală

2 linguri de griş

60 de grame de stafide

1 vârf de cuţit de sare

1 plic de zahăr vanilat

1 gălbenuş ou cu 2 linguri de lapte pentru uns

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite