Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide
0Iată o reţetă tradiţională românească, foarte apreciată şi iubită de toţi, poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide. Cine nu a încercat aceste minunăţii, nu ar trebui să mai aştepte, ci să prepare cât mai repede aceste brânzoaice extrem de bune, specialităţi ca la bunica. Deşi poate părea greu de făcut la prima vedere, merită tot efortul. Lucrurile bune necesită timp, dăruire şi talent. Aşadar, apucaţi-vă de treabă numaidecât.
Ingrediente Poale-n brâu cu brânză dulce şi stafide:
Pentru aluat:
500 de grame de făină
240 de ml de lapte
25 de grame de drojdie proaspătă
2 ouă potrivite
60 de grame de unt
90 de grame de zahăr
1 vârf de cuţit de sare
Coaja de la 1 portocală
Pentru umplutură cu brânză dulce şi stafide:
350 de grame de brânză de vaci bine scursă
150 de grame de zahăr
2 ouă
Coaja rasă de la o portocală
2 linguri de griş
60 de grame de stafide
1 vârf de cuţit de sare
1 plic de zahăr vanilat
1 gălbenuş ou cu 2 linguri de lapte pentru uns
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro