Plăcintă cu brânză şi spanac

Plăcintă cu brânză şi spanac

Foto: Shuttertock

Această reţetă de plăcintă poate fi gustarea perfectă într-o zi în care nu ai timp să găteşti ceva mult mai complicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

Pentru aluat:
220 g făină
1 ou
5 linguri ulei
5 linguri apă călduţă
½ linguriţă sare


Pentru umplutură:
500 g spanac
1 legătură de ceapă verde
200 g telemea de capră
3 ouă
2 linguri smântână groasă
10 g unt
sare
piper

Mod de preparare:

Din ingredientele menţionate se frământă un aluat omogen şi elastic, care se lasă la rece circa 30 de minute, apoi se întinde în foaie şi se tapetează cu ea o formă rotundă de plăcintă, lăsând să curgă peste margini.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: