Pizza-tortul: invenţie „sfântă” pentru iubitorii de pizza, oroare pentru nutriţionişti

Pizza-tortul: invenţie „sfântă” pentru iubitorii de pizza, oroare pentru nutriţionişti

„ Dacă vor vedea asta, copiii vor înnebuni. E plină de calorii şi ar trebui interzisă în Regatele Unite” FOTO brandeating.com

Pizza-tort cu cinci straturi, o invenţie a unei pizzerii canadiene, face furori printre clienţi, însă nutriţioniştii sunt mai mult decât reticenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pizza-tort cu cinci straturi, o inveţie făcută pe inima iubitorilor de pizza, aparţine lanţului de pizzerii Canada Boston Pizza, care şi-a rugat clienţii să voteze cele mai bune invenţii în materie de pizza. 

Favorita clientelei a fost Pizza-tort, votată de 6.983 de persoane şi descrisă ca fiind „grozavă pentru zile de naştere, nunţi, dar şi pentru nopţile pierdute în faţa televizorului”.
 
Alegerea câştigătoare a votanţilor a bătut bomboanele mentolate în formă de pizza, dar şi invenţiile precum tricoul cu buzunar în formă de felie de pizza.


Bomboane mentolate în formă de pizza FOTO brandeating.com
 
Dar comentatorii britanici nu sunt deloc entuziasmaţi de această idee. „Dacă chestia asta ajunge în Marea Britanie, o să emigrez. E horror. Este un pericol, pentru că aici nu există un control al porţiilor. Dacă vor vedea asta, copiii vor înnebuni. E plină de calorii şi ar trebui interzisă în Regatele Unite”, spune Tam Fry, de la „National Obesity Forum” („Forumul Naţional pentru Obezitate”). 
 
Michel Roux Jr, fost membru al juriului de la MasterChef şi bucătar-şef la două restaurante din Mayfair, în vestul Londrei, este de părere că această invenţie este o mare greşeală. „Soţia mea, Giselle, face o pizza delicioasă, dar dacă i-aş propune să gătească aşa ceva... Doamne Sfinte, nici măcar nu merită să mă gândesc. Nici nu aş mânca, nici nu aş servi aşa ceva”, a declarat acesta.
 
Pizza-tortul cu cinci straturi nu a fost pus la zid şi de Thom Elliot, care deţine, împreună cu fratele său James Pizza Pilgrims din centrul Londrei. Weekendul acesta, de Paşte, fraţii Elliot au introdus în meniu un nou sortiment, Creme Eggzone („Pizza cu cremă de ou”). „Vreau s-o urăsc, dar probabil că aş gusta-o şi m-aş gândi că e ok şi că ar putea fi o lovitură. Mai ştiţi ce a spus Mel Brooks despre pizza? Că pizza e ca sexul- chiar şi când nu e bună, tot îţi place”, spune Thom. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: