Pateuri fragede cu brânză şi spanac

Pateuri
fragede cu brânză şi spanac

Pateuri fragede cu brânză şi spanac

Din foi de aluat gata făcute şi umplutură de brânză şi spanac, pateurile fragede vor strange pofticioşii familiei în jurul mesei imediat ce vor fi scoase din cuptor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 275gr spanac
  • 4 linguri unt, topit
  • 4 foi de aluat de patiserie
  • 1 ou
  • 1 praf nucsoară
  • 75gr brânză feta, cuburi
  • 1 lingură parmezan, ras
  • sare şi piper


Mod de preparare:

Preîncalziţi cuptorul la 190C. Încălziţi uleiul, adăugaţi ceapa şi lăsaţi pe foc 5-6 minute. Adăugaţi spanacul şi mai lăsaţi câteva minute.

Tăiaţi aluatul în bucăţi egale cu gura unui pahar. Bateţi oul şi amestecaţi cu nucşoară, sare, piper, brânză feta, parmesan şi amestecul de spanac. Umpleţi aluatul cu amestecul din bol, împăturiţi-l şi aşezaţi-l în tavă. Ungeţi cu unt şi dati la cuptor 30-35 de minute. Serviţi pateurile calde.

Sursă:restaurantedelux.ro

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: