Papricaş de pui. Reţetă tradiţională ungurească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De fiecare dată cand mergi în Transilvania ai pofta de acest preparat
De fiecare dată cand mergi în Transilvania ai pofta de acest preparat

Pentru această reţetă tradiţională ungurească de papricaş de pui ai grijă să foloseşti cea mai bună boia dulce pentru că este unul dintre principalele ingrediente, plus că ea este cea care dă aromă preparatului. Te vei convinge chiar de la prima înghiţitură!

Papricaş de pui. Reţetă tradiţională ungurească – Ingrediente

2 + 1 linguri făină
ulei pentru prăjit
4 pulpe de pui cu os şi pieliţe
3 linguri boia dulce
1 ardei gras roşu, tocat
3 căţei usturoi, pisaţi
1 ceapă, tocată
2 linguri bulion
2 căni supă de pui
3⁄4 cană smântână
2 linguri pătrunjel tocat
piper
sare

Află cum se prepară papricaşul de pui pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se face ciorba de pui cu fasole.

Află cum se prepară celebrele chiftele mănăstireşti de fasole.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite