Cum să prepari limonada perfectă

Cum să prepari limonada perfectă

Toată lumea ştie cum să facă limonadă, nu? Se storc câteva lămâi, se adaugă zahăr şi apă. Simplu. Însă, cum să faci o limonadă care să fie perfectă de fiecare dată? „Simple Recipes“ ne oferă metoda perfectă de a face o băutură răcoritoare perfectă pentru zilele caniculare ale verii.

Inele de cartofi cu sos de iaurt

Inele de cartofi cu sos de iaurt

Această reţetă este combinaţia perfectă dintre ceapă şi cartofi. Plecând de la ineluşele de ceapă şi adăugând cartoful atât de gustos, site-ul „Spoon, fork, bacon“ prezintă „mariajul“ perfect dintre două legume extrem de gustoase, ce pot fi servite cu un sos gustos.

FOTO Ritualul ceaiului în lume

FOTO Ritualul ceaiului în lume

Din Tibet până în Statele Unite ale Americii, ceaiul are o istorie separată, la fel de frumoasă oriunde în lume. Dar, mai ales, ritualul şi modul de preparare al ceaiului sunt elementele distinctive dintre culturile de pe glob.

Cum să faci sangria perfectă

Cum să faci sangria perfectă

Sangria este băutura perfectă pentru vacanţă şi cum sezonul abia a început, este util (şi plăcut) să aflăm cum să facem această băutură într-un mod în care să simţim pe de-a-ntregul atmosfera verii şi a vacanţelor pe malul mării.

…nu le daţi toate procedurile în scris chiar în prima zi de la angajare. Dacă aşteptaţi să ştie deja ce au de făcut, să reţină ce le spuneţi la trainingul de „induction“, să deducă singuri sau să „fure“ meseria uitându-se cum fac ceilalţi chelneri, cum se tot vehiculează prin comentariile de la articolele despre

acum 4 luni · comentarii (5)

La mâncare şi restaurante, Bucureştiul a ajuns din urmă Europa Centrală în ultimii doi, trei ani. Se mănâncă la fel, sau chiar mai bine la Bucureşti decât în multe capitale şi oraşe mari din Europa, iar numărul restaurantelor cu mâncare bună, raportat la numărul total de restaurante, e mai mare la Bucureşti decât la Viena, de pildă.

acum 5 luni · comentarii (4)

Sunt surprinzător de puţine restaurante franţuzeşti în Bucureşti şi nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucătărie fină, Haute Cuisine, ci despre toate, în special bistrourile franţuzeşti, pe care te-ai aştepta să le găseşti la tot pasul într-un oraş care încă se mândreşte aducându-şi aminte de eticheta cu Micul Paris.

acum 8 luni · comentarii (1)

Când am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai bună bucătărie românească din Bucureşti, nu am luat în calcul diferenţele dintre restaurantele tradiţionale româneşti, cele cu bucătărie ţărănească, cele cu bucătărie boierească şi celelalte (sub)categorii care ar mai putea intra în discuţie, însă am promis că revin asupra subiectului cu detalii.

acum 10 luni · comentarii (1)

De ce în cele mai multe restaurante nu sunt respectate reguli elementare de igienă? Răspund tot eu: nu fiindcă nu vor, ci pentru că oamenii de acolo nu gândesc, nu îşi pun capul la contribuţie. Nimic din ce o să scriu mai jos nu e de învăţat în şcoală, la liceele de alimentaţie publică sau la trainingurile din industria ospitalităţii.

acum 11 luni · comentarii (19)
Postari Recente