Ochiuri româneşti în sos de roşii şi brânză feta
0Unii le ştiu sub denumirea de ouă poşate, alţii de ochiuri româneşti. Indiferent cum alegi să le spui, încearcă această reţetă cu sos de tomate şi brânză feta pentru un mic dejun săţios, alături de întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti ochiuri româneşti în sos de tomate şi brânză feta
30 ml ulei
1 ceapă, tăiată bucăţele
4 căţei de usturoi, tăiat mărunt
2 ardei graşi
400 g năut sau fasole albă
boia, după gust
cimbru, după gust
700 g conservă roşii decojite
sare, după gust
piper, după gust
100 g brânză feta
8 ouă
pătrunjel, după gust
coriandru, după gust
lipii calde, opţional
Află cum se prepară ouăle româneşti în sos de roşii pe clickpoftabuna.ro.