Ochiuri româneşti în sos de roşii şi brânză feta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii le ştiu sub denumirea de ouă poşate, alţii de ochiuri româneşti. Indiferent cum alegi să le spui, încearcă această reţetă cu sos de tomate şi brânză feta pentru un mic dejun săţios, alături de întreaga familie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti ochiuri româneşti în sos de tomate şi brânză feta

30 ml ulei

1 ceapă, tăiată bucăţele

4 căţei de usturoi, tăiat mărunt

2 ardei graşi

400 g năut sau fasole albă

boia, după gust

cimbru, după gust

700 g conservă roşii decojite

sare, după gust

piper, după gust

100 g brânză feta

8 ouă

pătrunjel, după gust

coriandru, după gust

lipii calde, opţional

Află cum se prepară ouăle româneşti în sos de roşii pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se face salata de sfeclă roşie cu brânză feta.

Iată cum faci cea mai bună musaca cu brânză şi carne!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite