Meniul secret de la McDonald's: un director dezvăluie produsele speciale pe care le pot comanda numai cunoscătorii şi ce ar trebui să evităm

Meniul secret de la McDonald's: un director dezvăluie produsele speciale pe care le pot comanda numai cunoscătorii şi ce ar trebui să evităm

McCrepe este unul dintre produsele care se regăsesc în meniul secret/FOTO HackTheMenu/Daily Mail

Un director McDonald's confirmă o legendă urbană care circula de mult timp în rândul amatorilor de produse fast-food. Bărbatul, care este din Glasgow, a scris pe Reddit că în anumite restaurante McDonalds sunt disponibile unele meniuri secrete, care pot fi comandate de cunoscători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meniurile secrete nu se regăsesc, evident, pe lista de meniu, dar, dacă li se cere acest lucru, angajaţii pot realiza comenzi speciale, modificând sau adăugând unele ingrediente din meniul clasic, alcătuind astfel un alt meniu, scrie Daily Mail.

Printre produsele din meniul secret, directorul, care şi-a păstrat anonimatul, menţionează câteva foarte interesante: McGangBang, o combinaţie între McDouble şi McChicken, la preţul de doar 2 dolari, şi Monster Mac sau Bigger Mac, care este un Big Mac cu 6 felii de carne de vită în plus.

(McGangBang)

(Monster Mac)

Există şi alte combinaţii ingenioase, recomandate însă numai celor cu stomacul mare şi rezistent. Land, Sea and Air Burger este o combinaţie între doi burgeri de vită, McChicken şi Fillet-O-Fish. Costă 8,50 dolari. Cel mai rar produs din meniul secret este burgerul Mc10:35, care combină un dublu cheesburger şi produse de mic dejun (omletă cu şuncă McMuffin şi omletă cu cârnaţi McMuffin).

(Land, Sea and Air Burger)

(Mc10:35)

O varinată interesantă a Big Mc este Big McChicken. Este produsul Big Mac, dar în acest caz feliile de pâine sunt înlocuite cu felii de McChicken. Chicken McGriddle conţine pui prăjit, ouă şi şuncă şi este un produs servit de obicei în unele state din sudul SUA.

(Big McChicken)

(Chicken McGriddle)

Unul dintre cele mai cunoscute produse din meniul secret este McKinley Mac, o variantă mai mare a Big Mac. Interesant este şi McCrepe, o clătită umplută cu iaurt, îngheţată, granola şi sirop.

Iată şi alte variante: Big Mac-ul Omului Sărac (un Big Mac cu mai multă salată verde şi sos) şi Brânză Prăjită, care înlocuieşte felia de carne şi este servită între două felii de chiflă.

(Grilled Cheese)

Directorul de restuarant oferă şi alte sfaturi clienţilor. Ei ar trebuie să evite produsul cu pui la grătar. Carnea este congelată şi după ce este dezgheţată şi încălzită la abur capătă un aspect gelatinos. Toate produsele din meniul secret conţin ingrediente care se regăsesc în alte meniuri de la McDonalds, dar care sunt combinate în altă formă, alcătuind astfel o reţetă nouă.

Deşi unii clienţi au declarat că au reuşit să comande unele preparate din meniul secret, conducerea McDonalds din Marea Britanie menţionează că nu există această opţiune. Purtătorul de cuvânt spune că orice client poate cere o personalizare a meniului, dar că nu există un meniu secret din care pot alege. Pozele care au apărut online şi care prezintă produsele din meniul secret sunt de fapt simple comenzi personalizate, care nu există într-un meniu.

Experiment inedit: produse fast-food servite într-un restaurant de lux, cu tacâmuri din argint

McDonalds a pregătit o surprinză pentru clienţii săi mai sofisticaţi, amatori de lux. Timp de o noapte, la Tokyo se va deschide un restaurant cu produse fast-food, dar cu mese atent aranjate şi cu tacâmuri din argint. Restaurantul M va fi deschis numai în noaptea de 27 iulie şi va servi clienţilor reţete inedite alcătuite din pordusele clasice ale lanţului de fast-food. De exemplu, un jeleu din legume şi o supă făcută din cartofi prăjiţi. În locul cutiilor din carton, produsele vor fi servite pe farfurii de ceramică, în pahare de sticlă şi tacâmurile vor fi din argint.

Localul va fi deschis numai pentru câştigătorii unei loterii, care au fost selectaţi în această dimineaţă. Ei se vor delecta cu jeleuri din legume ca aperitiv, supă din cartofi părijiţi şi un platou cu produse din pui, peşte şi sosuri. Felul principal va fi un burger Fresh Mac, care va veni însoţit de tacâmuri, iar desertul va fi îngheţata McFlurry servită într-o cupă de sticlă, alături de fructe de pădure.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările