Lansată iniţial doar pentru aparatele de aer condiţionat, marca LDK şi-a dovedit calitatea şi fiabilitatea în timp, astăzi portofoliul de produse comercializate sub acest nume extinzându-se şi la aparate frigorifice, cuptoare şi plite incorporabile, aragazuri, storcătoare şi electrocasnice mici de bucătărie.

O campanie de marketing inteligentă precum şi produsele de înaltă calitate au dus la consolidarea brandului LDK pe piaţa produselor electrocasnice româneşti. Fiind mereu în căutare de soluţii şi idei inovatoare, inginerii de la LDK au creat nişte produse care să satisfacă cele mai pretenţioase cerinţe, aşa încât fiecare să-şi pună ideile în practică în amenajarea spaţiului de gătit.

Într-o piaţă a electrocasnicelor destul de aglomerată şi dominată de clasicele produse albe, brandul LDK s-a remarcat nu doar prin culorile vii şi îndrăzneţe dar şi prin calitatea deosebită a produselor. Astfel, electrocasnicele noastre au devenit un accesoriu chic în orice bucătărie, nu doar un obiect utilitar care să deservească nevoile de bază.

Ştim cu toţii că fiecare culoare are o semnificaţie aparte, aşa că acum ai posibilitatea să-ţi armonizezi starea de spirit cu propria casă şi stil de gătit.

Aragazurile colorate care îţi înfrumuseţează bucătăria şi viaţa sunt unice în România, se remarcă nu doar prin culorile fresh ale produselor ci şi prin calitatea ridicată şi elementele de inovare.


Acum îţi poţi aduce touch-ul personal în bucătărie şi îţi poţi crea singur proiectul pentru zona de gătit cu aragazurile colorate, profitând de o paletă largă de culori: de la clasicul alb, negru şi până la excentricul roz, verde sau portocaliu.

Creează-ţi un loc unic de gătit pentru tine şi familia ta, îmbinând designul modern cu tehnologia practică iar bucătăria ta va prinde viaţă cu aragazurile colorate LDK.

Noile modele din gama aragazurilor colorate beneficiază de cuptor electric, care, cu ajutorul convecţiei de ultimă generaţie te va ajuta să obţii aceleaşi rezultate ca un bucătar de top. Afişajul digital prevăzut cu touch control aduc clasicul aragaz în prezent, armonizând-ul cu tehnologia de ultimă oră. Uşa cuptorului este prevăzută cu geam dublu care asigură o uşoară curăţare şi o protecţie de supra-încălzire. Acestea sunt disponibile cu următoarele dimensiuni: 50 cm, 60 cm si 90 cm, pliându-se pe spaţiul şi nevoile fiecăruia. Aragazurile LDK sunt disponibile în multiple variante pornind de la funcţiile basic şi până la dotări precum: grill, aprindere electrică, rotisor şi iluminare cuptor.

Aragazurile pot fi dotate la cerere cu grătare de fontă care îmbunătăţesc aspectul şi stabilitatea plitei pe gaz, acestea fiind confecţionate dintr-un material durabil ce rezistă la cele mai înalte temperaturi.

Sistemul de siguranţă împotriva stingerii accidentale a flăcării este un alt aspect foarte important în alegerea aragazului, fiind o dotare standard pentru toate aragazurile LDK.

Conform reglementărilor Uniunii Europene, prezenţa siguranţelor la acest tip de produse este obligatorie.

Ultimii ani au adus schimbări în rutina familiei, revenirea la tradiţii, la mesele gătite acasă şi nu cumpărate de la fast-food ori de la take away, la cina împreună cu familia sau prietenii în bucătărie sau dining şi nu la restaurant, la alimente bio cumpărate din pieţe agroalimentare sau direct de la ţărani şi nu din supermarket-uri.

"Când am luat decizia de a crea un brand propriu de electrocasnice am făcut un studiu amănunţit de piaţă şi am constatat că, în percepţia clienţilor, electrocasnicele erau privite strict ca nişte obiecte utilitare de bucătărie. Noi am încercat să reinventăm această piaţă, dând produselor din bucătărie nu doar utilitate, ci şi frumuseţe. Este un demers din respect pentru clienţii noştri care au acum posibilitatea ca în produsele LDK să găsească nu doar un accesoriu utilitar, ci şi un obiect decorativ”, a declarat Eugen Petică, Executive Manager LDK.

La începutul anului 2018, brandul LDK va lansa un nou aragaz, diferit de gama prezentă şi anume un aragaz cu aspect vintage. Acesta va îmbina funcţionalităţile moderne cu un design rustic, ce se poate plia oricărei bucătării gândite în acest stil.

Butoane din metal, elegante, mâner auriu cu patină specifică stilului vintage fac din aragazul rustic un produs cerut, minunat şi potrivit pentru tine.

Fiabilitatea aragazurilor LDK este dovedită de rata de intrare a acestora în service, care este de sub 1%, mai mică cu aproximativ 50% decât în cazul oricărui alt brand românesc. De asemenea, aragazurile vin cu o garanţie standard extinsă la 3 ani şi beneficiază de o reţea naţională de service.

www.tonis.ro

www.ldkelectrocasnice.ro

Facebook: Electrocasnice LDK

Adresa: Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 135, Constanta, Jud. Constanta, 900154