Fursecuri fragede cu aromă de lămâie

Fursecuri fragede cu aromă de lămâie

Fursecuri cu aromă de lămâie

Dacă vreţi să vă surprindeţi oaspeţii în week-end-ul ce vine, încercaţi reţeta de fursecuri parfumate cu lămâie.  Fragede şi aromate, cu siguranţă vor face deliciul celor care vă trec pragul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • ½ ceaşcă unt, moale
  • ¾ ceaşcă zahăr
  • ½ linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 1½ căni faină
  • ¼ linguriţă sare
  • ¼ linguriţă praf de copt
  • ⅛ linguriţă bicarbonat de sodiu
  • ½ linguriţă de busuioc tocat
  • 2 linguri coajă de lămâie


Mod de preparare:

Bateţi untul şi zahărul. Adăugaţi esenţă de vanilie, ouă şi lapte şi bateţi până se încorporează.

Într-un vas mare, combinaţi făină, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu, busuioc şi coaja de lămâie. Încet, se încorporează amestecul de unt-zahăr. Refrigeraţi timp de 1 oră.

Preîncălziţi cuptorul la 170C şi pregătiţi o tavă cu hârtie de copt. Formati fursecuri şi aplatizaţi.

Coaceţi timp de 12-14 minute.

Lăsaţi să se răcească şi serviţi.

Sursă: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: