FOTO Cele mai ciudate mâncăruri

FOTO Cele mai ciudate mâncăruri

Sursa: telegraph.co.uk

Gusturile nu se discută, asta este clar. Uneori o mâncare foarte bună pentru alţii, poate fi o ciudăţenie pentru ceilalţi. V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să mâncăm păianjeni şi să bem vin de şarpe? Unii consumă astfel de preparate cu regularitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Dacă vizitaţi vreodată sud-estul Asiei nu rataţi să beţi un pahar de vin de şarpe. Această băutură este foarte populară în China şi Vietnam, găsindu-se în cele mai importante restaurante. Este făcut prin înmuierea şarpetului în vin de orez şi, bineînţeles, alcool. 

„Ouăle secolului”, China

Nu vă gândiţi că aceste ouă sunt depozitate undeva 100 de ani. Sunt depozitate doar câteva luni. Scopul este ca gălbenuşul să devină cât mai închis la culoare, de preferat verde sau maro. Nu contează ce fel de ouă sunt! 

Witchetty grub, Australia

Fără o traducere exact, această mâncare din Australia sunt de fapt nişte larve. Când sunt prăjite, ele devin crocante. Cea mai mare ciudăţenie este că sunt consumate şi vii. 

Vezi restul preparatelor pe clickpoftabuna.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările