FOTO Burger King lansează burgerul negru în Japonia

FOTO Burger King lansează burgerul negru în Japonia

Burgerul Kuro Pearl FOTO Daily Mail

Sos, brânză şi pâine negre ca păcatul, acestea sunt ingredientele vedetă ale celor mai noi produse pe care Burger King le propune clienţilor japonezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cât de apetisant este un burger negru? Ei bine, se pare că japonezii sunt nerăbdători să guste noii burgeri înnegriţi cu cerneală de sepie şi cărbune de bambus. 

Cele două specialităţi, Kuro Pearl şi Kuro Diamond, vor fi vândute în toate localurile Burger King începând cu 19 septembrie. Nu este prima dată când lanţul de restaurante fast-food testează succesul unui astfel de produs pe piaţa asiatică, releatează Daily Mail. 

Feliile de brâză conţin cărbune de bambus. FOTO Daily Mail 

Burger-ul negru Premium Kuro Burger s-a vândut ca pâinea caldă în 2012, la fel şi Kuro Ninja, burgerul cu bacon din 2013. Popularitatea de care s-au bucurat ineditele preparate i-a convins pe reprezentanţii companiei americane să reintroducă acest preparat în meniu.

Burgerul Kuro Diamond conţine şi pete de culoare graţie salatei, roşiilor şi sosului de maioneză. FOTO 

Rivalul McDonald's vinde deja burgeri cu pâine neagră în China, Taiwan şi Hong Kong, cu ceapă, sos de piper negru şi carne de vită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: