Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului

Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie

Bucătăria cea plină de arome şi culori este locul magic în care legumele, carnea, condimentele şi poveştile se însoţesc, pentru a crea un adevărat spectacol culinar.

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediţie specială dedicată Marii Uniri. Numărul special, din 16 noiembrie, adună reţete din toate zonele istorice ale ţării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstraţii de gătit împreună cu cititorii şi cu partenerii noştri.
 
Vă invităm, aşadar, să degustăm împreună bunătăţile pregătite de chef Toma Ioan Cosmin, bucătarul Centenarului, din Alba Iulia. Spectacolul culinar va fi moderat de vedeta Prima TV, chef Dezbrăcatu‘.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie la HubDesign (Strada Matei Basarab nr 13-15), începând cu ora 18:00. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înregistrării la adresa roxana.iosif@adevarulholding.ro sau la telefon 0372.130.241
 
Concurs: Rama Maestro premiază cel mai delicios desert! Vino cu o prăjitură pregătită de tine folosind ca ingredient Rama Maestro şi poţi câştiga premii numai bune de prăjiturit! Chef Toma Ioan Cosmin va degusta şi va desemna câştigătorii.

EPACK te premiază! Partenerul nostru EPACK a pregătit o tombolă cu 10 premii care constau în pachete cu produse necesare pentru orice gospodină.
 
Bella te va răsfăţa cu plăcinte savuroase!
 
Chef Toma va găti toate bunătăţile dedicate Centenarului în electrocasnicele partenerilor noştri de la Heinner!
 
Dacă vrei să prepari cele mai delicioase prăjituri sau cele mai savuroase aperitive, produsele de la Heinner îţi vin în ajutor, iar preparatele tale vor avea un gust desăvârşit.
 
Poţi purta o ţinută cu motive tradiţionale!
 
Un proiect realizat cu sprijinul: Rama, EPACK, Bella, Heinner, Cooking by Heinner, Patria Bank, HubDesign, Phoenicia Grand Hotel
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: