Reţetă dovlecei crocanţi cu parmezan, serviţi în sos de usturoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dovlecei crocanţi cu parmezan, serviţi în sos de usturoi FOTO fourtocookfor.com
Dovlecei crocanţi cu parmezan, serviţi în sos de usturoi FOTO fourtocookfor.com

Preparaţi rapid şi fără a necesita prăjire, dovleceii crocanţi cu parmezan vor face deliciul invitaţilor, fie că sunt serviţi la prânz sau cină.

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 2/3 cană pesmet
  • 2/3 cană parmezan ras
  • 1 lingură oregano uscat
  • 1 lingură de busuioc uscat
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se încalzeşte cuptorul la 180C.

Se spală dovleceii bine. Într-un bol mediu, combinaţi parmezanul ras, pesmetul, oregano, busuiocul, boiaua şi amestecaţi.

Într-un alt castron mediu, bateţi ouălele. Scufundaţi fiecare bucată de dovlecel în amestecul de ou şi daţi prin amestecul de pesmet. 

Puneţi într-o tavă în care aţi aşezat hârtie de copt şi daţi apoi la cuptor pentru 25 de minute.

Pot fi serviţi cu sos de usturoi.

Sursă: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite