Reţetă dovlecei crocanţi cu parmezan, serviţi în sos de usturoi

Reţetă dovlecei crocanţi cu
parmezan, serviţi în sos de usturoi

Dovlecei crocanţi cu parmezan, serviţi în sos de usturoi FOTO fourtocookfor.com

Preparaţi rapid şi fără a necesita prăjire, dovleceii crocanţi cu parmezan vor face deliciul invitaţilor, fie că sunt serviţi la prânz sau cină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 2/3 cană pesmet
  • 2/3 cană parmezan ras
  • 1 lingură oregano uscat
  • 1 lingură de busuioc uscat
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se încalzeşte cuptorul la 180C.

Se spală dovleceii bine. Într-un bol mediu, combinaţi parmezanul ras, pesmetul, oregano, busuiocul, boiaua şi amestecaţi.

Într-un alt castron mediu, bateţi ouălele. Scufundaţi fiecare bucată de dovlecel în amestecul de ou şi daţi prin amestecul de pesmet. 

Puneţi într-o tavă în care aţi aşezat hârtie de copt şi daţi apoi la cuptor pentru 25 de minute.

Pot fi serviţi cu sos de usturoi.

Sursă: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: