Descoperă tainele bucătăriei thailandeze!

Descoperă tainele bucătăriei thailandeze!

Creveţi în aluat FOTO Sorin Stana

Astăzi vă aducem pe masă preparate sănătoase, naturale, pline de arome şi cu conţinut redus de grăsimi. De aceea vă invităm să descoperim împreună câteva din tainele bucătăriei thailandeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucătăria thailandeză se bazează pe 5 arome primare care sunt folosite în proporţii diferite pentru a produce o gamă largă de mâncăruri.

Bucătăria fiecărei regiuni are o caracteristică proprie şi produse specifice, având bineînţeles cele 5 gusturi de bază: sărat, dulce, acru, amar şi picant. Cu sigurnaţă acestea sunt date şi de ingrediente specifice precum galangalul, frunzele de lime sau kaffirul, lemongrassul, ghimbirul, laptele de cocos şi sosul de peşte.

Creveţi în aluat

Ingrediente:

4 creveţi
4 foi aluat thailandez (sau un aluat fraged făcut din ou, apă şi făină)
4 ml sos peşte
30 ml sos dulce-iute
3 g ghimbir ras
1 căţel usturoi zdrobit

Citeşte mai multe pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările