De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Este vorba doar de aspect sau are un rol important?

De ce se înveleşte ciocolata în staniol. Este vorba doar de aspect sau are un rol important?

Există motive întemeiate pentru care ciocolata e ambalată în staniol

Ştim cu toţii acele momente din copilărie când primeam o ciocolată şi abia aşteptam să îi desfacem ambalajul, ca să îi simţim aroma. Fie că era cu lapte, cu alune sau cu rom, ciocolata ne aducea mereu bucurie şi eram nerăbdători să înlăturăm cele două ambalaje ca să o gustăm.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciocolata şi produsele de ciocolată sunt produse consumate pe tot globul. De obicei, ciocolata este ambalată de două ori: o dată cutia de hârtie sau carton şi a doua oară în folia de staniol.

Te-ai gândit vreodată de ce ciocolata este învelită şi în staniol? Este vorba doar de aspect sau fără el ciocolata nu mai are aceeaşi savoare? 

Se pare că există o explicaţie bine întemeiată pentru prezenţa staniolului deasupra delicioaselor dulciuri.

Află aici de ce ciocolata e ambalată în staniol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările