Cum se prepară cunoscutul sos de brânză cu usturoi şi parmezan

Cum
se prepară cunoscutul sos de brânză cu usturoi şi parmezan

Sos de brânză

Cunoscut mai ales datorită produselor crispy din comerţ, sosul de brânză cu usturoi şi parmesan poate fi preparat şi acasă.

Ingrediente:

  • 4 linguri unt
  • 3 căţei usturoi, tocat
  • 240gr cremă de brânză
  • 1 cană lapte
  • 240gr parmezan, ras
  • ½ linguriţă piper
  • 1 praf sare

 

Mod de preparare:

Topiţi untul într-o cratiţă medie. Adăugaţi usturoiul şi gătiţi timp de 2 minute.

Adăugaţi crema de brânză, amestecând pâna la omogenizare.

Adăugaţi laptele puţin cate puţin. Incorporaţi parmezanul şi piperul.

Condimentaţi cu sare. Mai gătiţi câteva minute până începe să se îngroaşe.

Serviţi după preferinţă.

Sursă: restaurantedelux.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: