Cum să prepari sufleul de brânză cu busuioc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO profimedia
FOTO profimedia

Sufleul este un preparat pe cât de gustos, pe atât de pretenţios. Însă, dacă urmezi aceşti paşi simpli, e aproape imposibil să nu-ţi iasă.

Ingrediente:

80 g unt
75 g făină
500 ml lapte
150 g brânză de capră
1 lingură busuioc
1 lingură rozmarin uscat (opţional)
4 gălbenuşuri
6 albuşuri
sare
piper

Mod de preparare:

Scoţi ingredientele din frigider şi le laşi să se încălzească până ajung la temperatura camerei. Acest pas este esenţial în reuşita reţetei, în caz contrar sufleul se va lăsa. Tai busuiocul mărunt şi fărâmiţezi brânza. Separi albuşurile de gălbenuşuri. 

sufleu2

Vezi restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite