Cum să prepari rapid un tort de ciocolată
0Un tort pe care îl puteţi face cu o ocazie specială sau pentru a vă răsfăţa apropiaţii. Cu siguranţă veţi avea succes.
Ingrediente:
Pentru blat:
4 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri de făină
3 linguri de cacao
1 plic praf de copt
1 vârf de cuţit de sare
Pentru cremă:
3 ouă
6 linguri zahăr
200 g unt
2 linguri cacao
Pentru glazură:
100 g ciocolată neagră
50 g zahăr pudră
50 g unt
Mod de preparare:
Separi gălbenuşurile de albuşuri. Într-un vas, baţi gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte. Într-un alt vas baţi albuşurile cu sarea până devin o spumă, apoi le torni peste gălbenuşuri.
Separat, amesteci făina cu cacaua şi cu praful de copt şi le încorporezi treptat în compoziţia cu albuşuri şi gălbenuşuri.