Cum să prepari rapid un tort de ciocolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tort pe care îl puteţi face cu o ocazie specială sau pentru a vă răsfăţa apropiaţii. Cu siguranţă veţi avea succes.

Ingrediente:

Pentru blat:
4 ouă
6 linguri zahăr
6 linguri de făină
3 linguri de cacao
1 plic praf de copt
1 vârf de cuţit de sare

Pentru cremă:
3 ouă
6 linguri zahăr
200 g unt
2 linguri cacao

Pentru glazură:
100 g ciocolată neagră
50 g zahăr pudră
50 g unt

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Într-un vas, baţi gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte. Într-un alt vas baţi albuşurile cu sarea până devin o spumă, apoi le torni peste gălbenuşuri.

Separat, amesteci făina cu cacaua şi cu praful de copt şi le încorporezi treptat în compoziţia cu albuşuri şi gălbenuşuri.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite