Cum să prepari rapid rulouri gustoase din pâine şi şuncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai gândit vreodată câte antreuri delicioase şi aspectuoase se pot face din pâine? De această dată, îţi prezentăm rulourile cu şuncă şi pate de ficat. Iată ce uşor se fac!

Ingrediente

350 g şuncă de curcan
800 g pâine albă fără coajă
100 g griş
100 ml lapte
3 ouă
300 g pate vegetal sau pate de ficat de pui
150 g gogoşari în oţet
ulei
100 g măsline negre fără sâmburi
1 lingură rasă busuioc uscat/verde sau rozmarin

Preparare

Cureţi pâinea albă de coajă şi o tai cuburi mari. Tai mărunt măslinele şi gogoşarii. Fierbi grişul în lapte, adaugi miezul de pâine, busuiocul tăiat mărunt sau rozmarinul şi laşi la foc mic 5 minute.

Laşi la răcit circa 20 de minute şi adaugi ouăle amestecând energic până formezi o pastă omogenă de consistenţă tare.

Află reţeta completă de rulouri din pâine, pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite