Cum să prepari un pandişpan cu cireşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un desert care ne aduce aminte de primăvară. Dulce şi uşor de făcut. Te invităm să încerci reţeta şi să ne spui ce a ieşit.

Ingrediente:

8 ouă
400 g făină
250 g zahăr
150 ml ulei
1 borcan compot de cireşe
1 plic praf de copt
1 plic zahăr vanilat
1 praf de sare
zahăr pudră

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu praful de sare, după care adaugi zahărul în ploaie. Într-un alt bol freci gălbenuşurile cu ulei. Încorporezi albuşurile în compoziţia de gălbenuşuri, amestecând cu o spatulă de jos în sus.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite