Cum să preparăm o supă de găluşte
0Supele sunt adevărate elixire pentru sănătate. Plină de legume şi verdeaţă, această supă de găluşte va fi preparatul ideal pentru masa de prânz.
Ingrediente:
Pentru supă:
2 morcovi
1 cub de pui de la knorr
1 păstârnac
2 cepe verzi
sare
1 ţelină
Pentru găluşte:
1 ou mare
4 linguri griş
1 lingură pătrunjel verde tocat fin
Mod de preparare:
Cureţi de coajă morcovii, ţelina şi păstârnacul, îi speli şi-i tai fâşii cât mai subţiri. Partea albă de la ceapa verde o tai feliuţe, în timp ce frunzele le tai fideluţă. Le pui la fiert cu 3 litri de apă şi sare după gust.
Între timp prepari găluştele. Separi albuşul de gălbenuş. Baţi albuşul spumă tare cu puţină sare, după care adaugi gălbenuşul.