Cum să preparăm rapid o ciorbă de fasole cu afumătură

Cum să preparăm rapid o ciorbă de fasole cu afumătură

Foto: clickpoftabuna.ro

Fără ciorba de fasole cu afumătură, bucătăria tradiţională românească parcă nu este completă. Reţeta de astăzi vă va aminti de mâncarea bunicii şi de dragostea cu care bunica pregătea mâncare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

300 g boabe de fasole colorată
200 g costiţă afumată
1 ceapă
1 morcov
1 păstârnac
1 ţelină mică
1 ardei gras
300 ml pulpă de roşii (conservă)
pătrunjel verde
500 ml borş de casă
sare
piper

Mod de preparare:

Se lasă fasolea la înmuiat câteva ore sau de seara până dimineaţa. Se scurge, se fierbe în două ape care se aruncă şi în cea de-a treia apă se adaugă sare şi se lasă la fiert până este aproape pătrunsă.

Reţeta completă AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: