Cum să faci tartă cu brânză şi praz

Cum să faci tartă cu brânză şi praz

Tartă cu branză şi praz, perfectă pentru masa de prânz!             FOTO: Shutterstock

O tartă care are la bază brânză, praz şi ouă. Aceaste ingrediente aduc savoare unui prânz delicios. Tartă poate fi servită în orice circumstanţă, mai ales dacă vreţi să-i răsfăţaţi pe cei dragi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

Pentru aluat:
300 g făină
½ cub de drojdie
100 g unt
1 praf sare
ulei
1 linguriţă zahăr
200 ml lapte

Pentru umplutură:
300 g telemea sărată
100 g brânză de vaci
2 fire praz
5 ouă

Mod de preparare:

Pui într-un bol faina cernută în prealabil, untul şi sarea. Torni laptele cald într-o cană, pui drojdia şi o linguriţă de zahăr. Amesteci şi, după ce s-a topit zahărul, adaugi peste făină şi frămânţi. Înveleşti aluatul în folie alimentară şi îl laşi la frigider pentru jumătate de oră.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările