Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poate fi servit în orice zi şi este un mic dejun delicios atunci când ţii post.
Poate fi servit în orice zi şi este un mic dejun delicios atunci când ţii post.

Multe persoane mănâncă hummusul în combinaţie cu clasica lipie libaneză sau cu legume proaspete, tăiate bastonaşe, precum morcovii sau castravetele ori tijele de ţelină. Aşa că ne-am gândit ca astăzi să îţi spunem secretele unui preparat delicios şi cremos. Află de la noi cum să faci cel mai bun hummus.

Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos – Ingrediente

420 g năut la conservă, fără pieliţă
80 g pastă de tahini
zeama de la ½ lămâie
60 ml ulei de măsline
2 căţei de usturoi
¼ linguriţă chimion
1 linguriţă sare
3-4 linguri apă

Pentru servire

ulei de măsline
boia
pătrunjel tocat

Află cum prepari cel mai bun hummus pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se prepară hummus cu sfeclă roşie.

Ce spui de o porţie de paste cu bacon şi spanac?

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite