Cum să faci drob de miel

Cum să faci drob de miel

FOTO: Shutterstock

Pentru că Paştele bate la uşă, vă prezentăm reţeta unui preparat tradiţional care nu trebuie să lipsească de pe masă în seara Sfintei Sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

măruntaie de miel (ficat, plămân, inimă şi rinichi)
1 prapur de miel
½ kg ficat de pui
½ kg carne macră de pui sau de vită
3 legături ceapă verde
3 legături mărar
3 legături pătrunjel
4-5 ouă
2 legături usturoi
2-3 ouă fierte tari
1 felie de pâine
sare, piper

Mod de preparare:

Speli toate măruntaiele de miel, apoi separi plămânii şi-i pui la fiert, separat, cu un praf de sare.

Rinichii îi ţii în apă cu oţet, cât fierb celelalte măruntaie. Ficatul de miel îl fierbi împreună cu ficăţeii de pui, inima şi rinichii. Îi dai în clocot 10 minute, nu mai mult, apoi arunci apa. Speli carnea şi o tai cubuleţe mici.

Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: