Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.

Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările