Cea mai bună ciorbă de praz

Cea mai bună ciorbă de praz

Bucătarul Andrei Ţandără te învaţă să faci o delicioasă ciorbă de praz, tocmai bună pe vreme rece.

Când ai poftă de o mâncare pe bază de legume, încearcă ciorba de praz a chefului Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă bună!“, cu care te întâlneşti numai la Prima TV, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11.20.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ai nevoie de
 
2 cepe
2 linguri ulei
½ ţelină
1 păstârnac
2 morcovi
3 roşii sau 1l roşii în bulion
3 cartofi
1 fir de praz
500 ml borş
1 legătură pătrunjel
2 ouă
sare
piper
 
urmăreşte filmuleţul cu modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările