Cum faci cea mai bună ciorbă de perişoare. Ingredientul care-i dă un plus de savoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum faci cea mai bună ciorbă de perişoare Ingredientul care-i dă un plus de savoare

Se spune că eşti gospodină desăvârşită atunci când ştii să faci ciorbă, motiv pentru care astăzi îţi propunem să găteşti ciorbă de perişoare.

Această reţetă simplă poate fi pregătită de oricine, iar timpul este relativ scurt, mai mic de două ore.

Ciorbă de perişoare - ingrediente necesare:

3 morcovi

1 lingura făină

100 g orez bob rotund

1 ceapă

600 g carne tocată

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi:

Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

Cei mai mari inamici ai siluetei. 5 alimente care îngraşă de la o zi la alta

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite