Cum să facem shaorma de casă

Cum să facem shaorma de casă

Shaorma de casă Foto: Clickpoftabuna.ro

Reţeta de shaorma pe care o prezentăm astăzi este varianta mai sănătoasă a celei care se află pe piaţă. Ingredientele pe care le recomandăm sunt proaspete, iar reţeta este foarte uşor de făcut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

Pentru clătite:

150 g făină, 3 ouă, 50 g unt, 375 ml lapte, sare, ulei, o portocală mică

Pentru umplutură: 5 fire ceapă verde, 250 g ciuperci, 500 g piept de pui, 1 lingură ulei, 200 g smântână, 2 linguri zeamă lămâie, sare, piper

Mod de preparare:
Speli portocala şi o storci. Amesteci ouăle, făina, sucul de portocală şi sarea. Adaugi treptat untul înmuiat la temperatura camerei şi laptele.

Întreaga reţetă pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: