Cum se fac brioşele pufoase din cartofi

Cum se fac brioşele pufoase din cartofi

Brioşe din cartofi FOTO myfussyeater.com

În locul banalului piure, cartofii pot fi transformaţi în brioşe pufoase cu brânză şi bacon. Mult mai uşor de servit, merg foarte bine pe platoul cu aperitive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 12 ouă
  • 4 cartofi
  • ⅔ cana brânză rasă
  • 4 felii de bacon prăjit
  • ½ linguriţă oregano
  • ½ linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă sare de mare
  • ½ linguriţă piper
  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 C. Curăţaţi şi radeţi cartofii, apoi amestecaţi împreună cu brânza şi uleiul de măsline, sarea şi piperul.

Ungeţi o tavă de brioşe, adăugaţi amestecul de cartofi.

Coaceţi timp de 20 de minute.

Între timp, bateţi împreună ouăle şi condimentele. Turnaţi amestecul de ou în fiecare formă peste amestecul de cartofi.

Presăraţi bacon şi coaceţi pentru încă 15-20 de minute.

Scoateti din cuptor şi lasati să se răcească. Serviţi calde.

Sursa: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: