Cosmetice comestibile inventate de un bucătar român: cum arată parfumul şi rujurile lui chef Toma FOTO

Cosmetice comestibile inventate
de un bucătar român: cum arată parfumul şi
rujurile lui chef Toma FOTO

Cosmetice comestibile inventate de chef Toma

Provocat la petrecerea aniversară a unei adolescente, un bucătar român a reuşi să creeze cosmetice comestibile. Nu sunt singurele produse inedite gătite de Chef Toma, acesta a mai adăugat colecţiei sale şi un candelabru din aluat, o poşetă din brocccoli sau inel cu diamant din somon afumat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Originar din Alba Iulia, Cosmin Ioan Toma este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. Este specialist în reinterpretarea preparatelor vechi şi deţine secretele a peste 500 de reţete tradiţionale pe care le-a adunat de prin satele din judeţul Alba. Din pasiune pentru gastronomia românească, a publicat cea mai mare carte de bucate din ţară - conţine peste 200 de reţete culinare, are trei metri înălţime şi cântăreşte câteva zeci de kilograme. 

Chef Toma revine cu o serie de cosmetice comestibile

Provocat fiind de un eveniment aniversar al unei adolescente, Chef Toma şi-a pus imaginaţia la treabă şi a reuşit că creeze câteva cosmetice comestibile: parfum, rujuri, diferite creme şi loţiuni.

Nu sunt singurele produse inedite create de Chef Toma, acesta a mai adăugat colecţiei sale şi un candelabru din aluat de pâine, o poşetă din broccoli, o fustă din ceapă sau un inel cu diamant din somon afumat.

Foto Cosmin Ioan Toma

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: