Conopidă pane cu usturoi, ideală în zilele de post

Conopidă
pane cu usturoi, ideală în zilele de post

Conopidă pane cu usturoi, ideală în zilele de post

În zilelel de post, când ideile în bucătărie nu sunt dinmtre cel mai diverse, gospodinele pot opta pentru delicioasa conopidă pane cu usturoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 4-6 căţei de usturoi
  • 4 linguri cu făină
  • 1 pahar cu sifon
  • sare
  • 1 cană ulei
  • ketchup

Mod de preparare:

Desfaceţi conopida în buchete mari, puneţi-o la fiert în apă care clocoteşte si săraţi. Fierbeţi-o 15 min, scurgeţi-o bine şi treceţi-o prin mujdei de usturoi, apoi prin faină şi prin aluat obţinut din faină şi sifon.

Prăjiţi în ulei fierbinte, scoateţi pe şerveţele de hârtie şi treceţi pe un platou garnisit cu legume de sezon sau cu frunze de salată de toamnă.

Sursă: restaurantedelux.ro

 

 

citeste totul despre: