Chifle la cuptor umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chifle la cuptor, umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă
Chifle la cuptor, umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă

O reţetă rapidă, care necesită puţine ingrediente şi cu un nivel scăzut de dificultate, chiflele umplute pot fi servite în orice moment al zilei.

Ingrediente:

  •          8 chifle
  •          2 linguri unt, topit
  •    felii de caşcaval
  •          sare şi piper
  •          sunca, roşii, ceapă caramelizată
  •          8 ouă  

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 170C. Tăiaţi partea superioară a fiecărei chifle si scobiti miezul. Ungeţi cu unt si condimentaţi cu sare şi piper.

Umpleti cu sunca, roşii, ceapă caramelizată şi spargeţi un ou deasupra şi puneţi capacul chiflei.

Transferaţi într-o tava şi coaceţi 10-12 minute.

Serviti calde.

Sursa: restaurantedelux.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite