Chec aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chec
aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval. FOTO miremirc.ro
Chec aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval. FOTO miremirc.ro

Pentru dimineţile în care sunteţi pe fugă şi nu aveţi timp să pregătiţi micul dejun, vă recomandăm spornicul chec aperitiv care poate fi păstrat la frigider şi servit mâncăcioşilor care iubesc gustul de ceapă verde şi caşcaval.

Ingrediente:

4 ouă mari

sare

piper

60 grame unt topit

200 grame caşcaval ras

250 grame făină

1/2 plic praf de copt (5 grame)

200 mililitri lapte

1 legatură ceapă verde (doar frunzele)

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm ouăle cu sarea şi piperul (după gust), adăugăm untul topit şi răcorit, caşcavalul ras (pe răzătoarea cu ochiuri mici), făina amestecată cu praful de copt, laptele, iar la final ceapa verde tăiată rondele.

image

Turnam compoziţia într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptor, la foc mic, circa 45 minute.

image

Lăsăm checul să se răcească, apoi îl tăiem şi ăl servim. Poftă bună!

image

Sursă: miremirc.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite