Chec aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval FOTO

Chec
aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval FOTO

Chec aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval. FOTO miremirc.ro

Pentru dimineţile în care sunteţi pe fugă şi nu aveţi timp să pregătiţi micul dejun, vă recomandăm spornicul chec aperitiv care poate fi păstrat la frigider şi servit mâncăcioşilor care iubesc gustul de ceapă verde şi caşcaval.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

4 ouă mari

sare

piper

60 grame unt topit

200 grame caşcaval ras

250 grame făină

1/2 plic praf de copt (5 grame)

200 mililitri lapte

1 legatură ceapă verde (doar frunzele)

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm ouăle cu sarea şi piperul (după gust), adăugăm untul topit şi răcorit, caşcavalul ras (pe răzătoarea cu ochiuri mici), făina amestecată cu praful de copt, laptele, iar la final ceapa verde tăiată rondele.

Turnam compoziţia într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptor, la foc mic, circa 45 minute.

Lăsăm checul să se răcească, apoi îl tăiem şi ăl servim. Poftă bună!

Sursă: miremirc.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: