Cel mai vechi antibiotic natural din lume. Trebuie să îl consumi zilnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E consumat din Antichitate, încă din anul anul 2205 î.Hr., în timpul împăratului Yu al chinezilor. Era băut pentru gustul său deosebit şi efectul calmant. A fost apreciat de mii de ani pentru efectele sale terapeutice.

Numeroase scrieri din Antichitate au subliniat calităţile vindecătoare ale lui. Hipocrate îl recomanda pentru tratarea unor debilităţi fiziologice, pneumonie, plăgi deschise şi muşcături de şarpe.

Marele savant Louis Pasteur îl considera drept „cea mai sănătoasă şi igienică băutură“.

Istoricul grec Tucidides considera că locuitorii din bazinul mediteranean au încheiat perioada barbară şi au trecut la civilizaţie când au început să cultive măslinul şi viţa de vie. Apoi au început să consume...

Află pe Clickpentrufemei.ro care este cel mai vechi antibiotic natural din lume!

Amestecul natural care întăreşte firul de păr! Este ieftin şi nevoie de doar câteva ingrediente

Consumă condimentul care protejează inima şi alungă oboseala

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite