Cea mai simplă musaca de vinete şi carne de vită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă îţi place musacaua, încearcă o reţetă cu vinete şi carne de vită.
Dacă îţi place musacaua, încearcă o reţetă cu vinete şi carne de vită.

Nu uita să dai un plus de savoare acestei reţete de musaca de vinete şi carne de vită cu puţin busuioc. Originar din Asia tropicală, busuiocul a ajuns în Europa cu un secol înainte de Hristos. Pentru condimentarea mâncărurilor, specialiştii recomandă să se utilizeze frunzele plantei numai la final, deoarece în timpul fierberii ele îşi pierd atât culoarea, cât şi aroma.

Musaca de vinete şi carne de vită – Ingrediente (1 tavă)

2-3 vinete potrivite
500 g carne tocată de vită
2 cepe potrivite
50 ml ulei
½ linguriţă cimbru
boia dulce de ardei
1 cutie roşii descojite
200 g caşcaval ras
1 lingură unt
sare
piper

Pentru decor
roşii
frunze de busuioc


Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară o musaca de vinete şi carne de vită.

Încearcă şi o reţetă de mâncare cu carne şi vinete!

Testează aceste chifteluţe din vinete cu sos de roşii!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite