Ce gătim weekendul acesta: ciorbă, pui şi cremşnit

Ce gătim weekendul acesta: ciorbă, pui şi cremşnit

Cremşnit

Weekendul se apropie cu paşi repezi. Îţi propunem să te răsfeţi cu aceste preparate gustoase. Varietatea aromelor va fi un deliciu în adevăratul sens al cuvântului.

Încearcă ciorba bihoreană! Se prepară repede, este consistentă, iar gustul smântânii face din această ciorbă simplă una deosebită.

Friptură de pui în stil toscan. Mâncărurile italiene ne îmbie mereu cu aroma şi cu gustul lor. De aceasta dată, este vorba despre friptura de pui în stil toscan, cu bere brună, lămâie şi ceapă dulceagă coaptă la cuptor. Mmm… un deliciu!

După cum îi spune şi numele, cremşnit este o prăjitură cremoasă, dulce şi uşor de făcut. Asigură-te că ai câteva ingrediente. În doar o oră desertul este gata.

Vezi modul de preparare pentru fiecare reteţă pe clickpoftabuna.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: