Ce să găteşti în funcţie de zodie

Ce să găteşti în funcţie de zodie

FOTO Shutterstock

Gusturile alimentare sunt diferite, iar zodiile influenţează, la rândul lor, poftele şi dorinţele culinare, spun specialiştii în astrologie. Astfel, culorile, texturile şi caracteristicile unui preparat coincid foarte mult cu caracteristicile zodiacale.

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC

Semne de foc, Berbecii sunt puternici, curajoşi, deseori consideraţi greşit ca fiind insensibili.
 
Caracteristici mâncare: Berbecii sunt atraşi de culorile strălucitoare, vibrante, precum roşu, maro şi verde. De aceea le place să mănânce alimente care se regăsesc în această paletă coloristică: pui Provensal, costiţe picante de porc, curry roşu, fettucine cu pesto, ciocolată neagră.
 
TAUR
 
Semne de Pământ, Taurii sunt considerate persone cu picioarele pe pământ, încăpăţânaţi, pasionali şi disciplinaţi. Ţelul lor: viaţa bună şi bani mulţi.
 
Caracteristici mâncare: Taurii sunt atraşi de culorile roz, verde, albastru sau nuanţele pastel. Ei sunt impresionaţi de preparatele sofisticate: risotto cu trufe, scoici cu sos de şampanie, stridii sau bruschette cu brânză cu mucegai albastru.
 
GEMENI
 
Semne de Aer, gemenii sunt creativi, amuzanţi şi rebeli. Le plac călătoriile şi să experimenteze lucruri noi.
 
Caracteristici mâncare: Gemenii sunt atraşi de culorile galben, verde, portocaliu, culorile vibrante. De aceea, mâncarea exotică, eventual cea cu iz jamaican, marocan sau caraibian se poate înscrie cu succes pe lista preferinţelor Gemenilor.
   
RAC
 
Semne de Apa, Racii sunt creativi, protectori, însă îşi pot schimba foarte repede starea de spirit. Sunt senzitivi şi emoţionali şi reacţionează adesea din impuls.
 
Caracteristici mâncare: Racii sunt atraşi de alb şi argintiu, iar pentru ei pot fi delicatese mâncărurile cu texturi cremoase: supa de ceapă, macaroane cu brânză sau crustacee.
   
LEU
 
Semne de Foc, Leii au o personalitate puternică, sunt ambiţioşi, aroganţi, dar şi amuzanţi şi sociabili.
 
Caracteristici mâncare: Leii sunt atraşi de culorile portocaliu, auriu, galben şi roşu. Ei sunt încântaţi de gusturile puternic aromate şi de condimentate. Puiul masala şi paella sunt printre preferatele lor.
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările